sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyvää lauantai-yötä! Tässä oon koko päivän dataillu, kokeilin vähä leijan lennättämistä ja käväsin kaupassa sipsiostoksilla.:--D Eipä mulla paljoo muuta ollu, peruskoulun vikat kokeet on muuten ma ja ti, pitäis varmaan huomenna alkaa lukea niihinki.. yhteiskuntaopin ja englannin ei luulis olevan hirveen vaikeita, mut mun motivaatiolla.. No katotaa miten käy!
Keskiviikkona uskalsin laittaa sortsit jalkaan, kun aurinko paisto niin nätisti. Hurraa!


Olin aikas värikkäällä tuulella.. Mitäs tykkäätte?:) Ainiin! Unohdin sanoo et mulla oli torstaina pianon vapaasäestyksen tutkinto ja sain siitä nelosen (viis on täydet) eli oon tosi ylpee itestäni! Ensviikolla on vaan kolme päivää koulua, kyllä kelpaa!

Heippaheii!:)

8 kommenttia:

 1. Anonyymi13.5.12

  hmm... vähän erikoisen vaikutteen antaa toi ensimmäine ja kolmas kuva susta, duckface ja rinnat. mutta ihan kivan näkönen tyttönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kolmas kuva sen takia, koska mulla on sielä tuubi, ja toi toppi joita halusin esitellä, en mä tissejä esittele täälä blogissa iha muutevvaa:) ja eka kuva sen takia koska se oli muuten onnistunein, eihän tässä mun naamaa esitelty vaan päivän asua!:)

   Poista
 2. Anonyymi13.5.12

  tottakaitottakai:) mutta ensimmäiseks ei vaa tullu mielee vaatetus o: vaikka ihan nätit vaatteet onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noh, kaikilla on oma mielipiteensä ja näkemyksensä asioista:)

   Poista
 3. Kui hieno toi printtitoppi! Mistä se on? Ja onnea tosta tutkintoarvosanasta, tiiän et se ei oo ainakaan helppoudella pilattu! :D

  http://fuck-growing-up.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, se on JC:stä, ostin viimekesänä!(: Kiitos paljon, kyl sitä tutkintoo varten on reenattukin!:D

   Poista
 4. Ihanat farkut ja muutenkin kiva blogi! :)

  VastaaPoista