lauantai 19. toukokuuta 2012

perjantaina hölläillään

Joo mun otsikot on tosi hienoja, tiiän. Niin että moi vaan! Helalomaa vietellessä oon kerinny värjäämään hiukset, pesemään osan mun meikkisiveltimistä ja siivoileen. Tänään olin ripariennakossa ja sen jälkeen jäin hengailemaan ja sekoilemaan kavereiden kanssa.:) Oli ihan mukava ilta! Mutta että sillain.
 Tässä on nää hiukset nyt sitte. Tuli vähän vaaleemmat, ei oo enää hirveen tasaväriset, kun heitti heti värin jälkeen vihreeks (tiiän, se lähtee aikanaan) ja alta ne on oranssihtavan blondit, joihin väri ei tartu enää, niin kuolleet ne on. Kyllä niistä tuli nyt vähän paremmat kun edelliset, sai sen järkyn juurikasvun pois ja vaaleemmaks, mitä toivoinkin. Värjäsin syoss-värillä kaikista vaaleimmalla blondilla.:)
 Pesin tänään mun meikkisiveltimet! Ohjeen luin jostain Demistä varmaan tai jotain, eli: Laita 2-3 lusikallista öljyä ja 1-2 lusikallinen astianpesuainetta (Fairya tms) ja sit vaan sekotat sillä siveltimellä sitä seosta. Pesuaineen tilalla voi myös käyttä shampoota tms, mutta astianpesuaine puhdistaa mun mielestä parhaiten. Öljyä sen takia, että se hoitaa niitä karvoja ja harjakset pysyy pehmeinä. Sekoittelun jälkeen huuhtele sivellin vedellä ja laita vaakatasoon kuivumaan paperin päälle (ellei satu olemaan semmosta sudin päälle laitettavaa suojatuppia, jolloin laitetaan sivellin mukiin karvapää alaspäin). Ja voila, sulla on puhtaat siveltimet kuivumassa ja odottamassa seuraavaa käyttöä!:)
Oli vähän pimeetä ottaa kuvia kun tultiin kotiapäin, muokkauskin tosin veti kuvaa tummemmaks:) Tykkään ite tosta laukusta, joka vähän näkyy tossa. Mitenkäs te? Se on musta tekonahkanen, Seppälästä ostettu joskus ajat sitten. Kätevän kokoinen!
Juu mutta nyt jatkuu yödataus hetken ja sit nukkumaan!:) Heippahei!


2 kommenttia: