perjantai 20. heinäkuuta 2012

on joskus kyyneleitä ja joskus naurattaa

Hei! Olin tänään töissä, ja sit ku tulin kotiin ni porukat oli tullu reissultansa, ku ne oli vähä Lappia kiertämässä. Jutusteltiin sit äitin kans niitänäitä ja lähin sit pikkuveikan ja Aten kans pihalle. Räpsittii kuvia ja sain sit hiekkaa koko kropan täydeltä ku pikkuveikka pääsi vähä vauhtii... Mut joo oli kivan lämmin päivä! Sit ku vietii pikkuveli kotii ni lähettii viel Aten skootterilla jätskille ja vaihdettiin kuulumisia ja paskaa läppää lensi niin että roisku! Oi että oli hauskaa, en oo Atteekaa nähny pitkää aikaa. Mut joo, täs o vähä randomikuvia sitte...
Huomenna on 5h töitä, kuudelta taas herätys ja tässä mä vielä puol yhden aikaan väsään teile postausta.. kylläpäs oon omistautunu! 
Huomenna on myös hautajaiset, kerroin niistäkin jo jossain aikasemmassa postauksessa. Oon aikalailla lapsenvahtina, mut kyl mua surettaa ihan perkuleesti koko juhla, ja muutenkin se sairauteen kuoleminen. Joku syöpä, voi jumalauta mitä paskaa. Se on niin häijy ja ilkee. No, huomenna itketään sitten toivottavasti vimeiset itkut taas hetkeen.

Moikka!

8 kommenttia:

 1. nätti tyttö ja nätti blogi :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi selkee ulkoasu, ja isoja ja hienoja kuvia. Banneri on sit mun mielestä liian pelkistetty tälläsen pelkistetyn blogin pariks :P Oot nätskä ja pikkuveljes on sulonen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) juu mietin jo uutta banneria, ite vaa en jotenkaa osaa tehä semmosta mitenkää hyvi:DD pitää ny kattoo sitä sitte:)

   Poista
 3. kivoja kuvia, toi sun banneri on myös kiva:-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi25.7.12

  Awwws♥ mulle soititte ;3 JA atte yritti tehä Vallesta tuhmaa poikaa... -.- :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin soitettiinki:) oli kiva jutella ja sähläillä samalla:) valle on jo niin tuhma poika et atella ei oo enää ku pari juttua mitä se voi sille enää opettaa !D:: hui!

   Poista