sunnuntai 26. elokuuta 2012

i'm gonna be a star because i have nothing left to lose

Heips! Joo ei täs ny sit oo mitää kummempia käyny, olin Annikalla yötä ja tänään on vietetty pikkuveikan synttäreitä. Tein äsken läksyjä, kunnes tajusin et huomenna on koulussa ryhmäytymispäivä, eli lähetään kaikki johki torpalle jormailemaan! No, eipähän tarvii huomenna sit tehdä enää matikkaa. Matikka on niin pyllystä, vaik mulla onki lyhyt semmone, mut en oo enää siinäkää kunnolla kärryillä, hups. Vois alkaa ryhdistäytymään, kaks viikkoo viel koeviikkoon! Apua, mua jännittää.
Mut koulun ulkopuolella en oikee tiä kans mitä tapahtuu. Oon ollu kavereiden kanssa aika vähän, koska en oo ehtiny enkä myöskää jaksanu.  Ärsyttää ku ei oo energiaa tehä mitään ja keskiviikkosin ku sitä aikaaki ois Hopelle mennä ni eihä sillo äiti soitakki jo et tuuppas kotiin ja vahdi veljeäs. No kaippa tää tästä, koitan ny jotenki alkaa tätä arkea sumplimaan. Eihä tätä olla menty ku vasta kaks viikkoa. Skinssiä oon kattellu ja ostin just sen toisenkin tuottiksen. Oon lainannu myös Titanicin ja Kikin lähettipalvelun katottavaks kavereilta. Saa nähä koska neki kerkeis kattoo.
Hyvä asia on se, että en joutunu ottamaan soittojen lisäks musiikin teoriaa, vaikka D-kurssia aloinkin suorittamaan ensimmäistä vuotta. (D-kurssin suorittaminen kestää about 4 vuotta..) En mahtunu mihinkään ryhmään kun ilmottautumispäivänä kävin netissä katsomassa ryhmävaihtoehtoja. Mut mun mielestä ihan hyvä vaan, koska teoria on ihan pyllystä. Ja en jaksa kuitenkaan tehdä sitä musiikkiopistotasoa, niin oon harkinnu tässä soittamisen lopettamista sitten keväämmällä. Nyt mä oon turissu jo niin paljon, että kukaan ei enää varmaan jaksa lukee tätä. Joo tänään näytin tältä:
Ei oo oikeen inspannu mikään pukeutuminen tai mikään, tai on mut ei oo jaksaminen siihenkään riittäny. No, odottelen täs sitä et pääsen tästä lukiojärkytyksestä ohi ja pääsen rutiiniin, katotaan sitten sitä täällä bloginkin puolella. Siihen asti tulee tämmöstä sekavaa ja urpoa postailua. Ja oon ihan sekasin niinkun oon täs selittäny iha omiani tähänkin asti, joten mä päästän teidät pahasta ja meen suihkuun. Heippa!
PS. Tää on mun sadas postaus, hurraa!
PPS. Pitäskö mun jaksaa tehdä jonkunlainen videopostaus?

2 kommenttia:

  1. uutta postaustaaa :) juukos?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu vois muuten harkita!:D on vähä kiireiltä jääny taas..

      Poista