keskiviikko 1. elokuuta 2012

lettukestit

Paistettii eile Annikan kanssa lettuja ja niistä tuli oikein herkkuja! Laitettiin sitä suklaakermavaahtoo päälle ja mansikkahilloo. Ai että mitä herkkua! Sit sen jälkeen hengattiin Aten kanssa ja lainasin sille Brünon, saa nähä millaisia traumoja (tai vaikutteita?) sille kertyy..
Tänään oli ihana herätä siihen et pikkuveli oli käyny kaupassa ja tuonu mulle aamupalatarjottimen sänkyyn, jossa oli kaakao, tuc-keksejä ja sen itsepoimittuja vadelmia.:) Voi ku oli kiva ylläri! Siirryttiin siitä sitten olkkariin kattomaan Kung fu pandaa yhdessä.
Kuvia ei löydy eiliseltä muutaku leipomiskuvia, kamera ei muistunu mukaan.:)
Ainiin ja tänään olin Hopella ja plääplää oli ihan kivaa vaik vähä riehuinki ehkä liikaa. Mut mitäs sitte, kai sitä joskus saa purkaa paineita ja pitää hauskaa? Olinha mä sitä enne peräti kyhjöttäny koko päivän kotona kattomassa telkkaria ja dataamassa. Tämmöset räpsyt sit tuli tälläi vessassa (hurraa) illalla.
Huomenna varmaan alan yhtä kaappia remppaamaan, siitä varmaan joskus myöhemmin, kun tää mun huone nyt tulis kokonaan valmiiks joskus. 

Tää postaus oli ny vähän sekava mut niin oon mäki joten makes sense? Nyt vaan vähän datausta ja sit unta kuuppaan. Heippa!

2 kommenttia: