torstai 16. elokuuta 2012

lukio on ihmisen parasta aikaa

Toi otsikon lause on rullaillu tiedä kuinka monen suussa tän viimeset neljä päivää, toivottavasti on totta! Ihan hyvä startti ainaki on ollu!
Moi! En suinkaa oo kuollu, oon vaan ollu koulussa! Tutustunu uusiin ihmisiin, lukiokäytäntöön, vaatteisiin, bussilla kouluunmenemiseen, kuuden herätyksiin.. Vitsi oon jo nyt ihan puhki vaik lukioo on takana ...4 päivää. Läksyjäki on satanu niin paljon että hui! Mut kyl tää tästä alkaa rullaamaan! Ei paniikkia! Täs on vähä jotai randomkuvia eiliseltä, ku olin iltaan asti menossa ja muistin just sillo ottaa kameralla kuvia ja sillai..:D
Istuskeltiin veljen kans vähän Keskustorilla, euron juustohamppareita syöden ja halpiscolaa juoden. Opetin sille musiikin teoriaa ja se puolestaan antaa mulle sit koulukirjojansa.:)
Mäki ostin sit tommoset kivat syksynpunaset (vai mikä toi väri on?) housut! Ihan sika kiva väri mun mielestä, eikä h&m:llä ollu liian kalliitakaan! Kympillä lähti mukaan keskiviikkona ja heti eilen pääsi jalkaan.:)
Ja koulussa kuivashampoo on niin tärkee, ettei tukka näytä limaselta/rasvaselta. Ostin ton Sokokselta jollain 5 eurolla, en muista. Mut laukussa on kaiken varalta! Tuoksuu hyvälle, mut ei vedä vertoja mun ja kavereitten suosimalle Klippoteket:ille!:)
Mun eilisen huippukohta oli siinä ku marssittiin isoveljen kans ElisaShopittiin ja ostettiin mulle toi! Siis mä sen maksoin, mut halusin näyttää veljelle vielä ja kysyä vähän mielipidettä (sille oli ihan sama). Mulla on siis neljä kuukautta siitä ku tiputin sen mun ZTE:n kännykän kivetykseen ja se meni rikki. Oon pärjänny sillä nokialla, ja nyt oli vihdoin aika ostaa uus!:) Tervetuloa Samsung Galaxy Gio! (valkoinen)! :) Nyt olen jätte happy!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi17.8.12

  eikse oo viininpunane? :D en oo iha varma minäkää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vaikka ollakkin, mut en oikeen tiiä noita värien nimiä!:D

   Poista
 2. jeee oot söpis fanni! :) mä oon täälä seittemältä ylhäällä, ja mun tärkeysjärjestys kertoi mulle, että nyt TÄYTYY käydä kommentoimassa. Ei väsytä. Näytän biisonilta. Terve<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi elina!:D et oo yksin biisoniutesi kanssa!:)

   Poista
 3. Anonyymi24.8.12

  voisin syödä ton euro juuston samaaaantien. D:D::D nyt ollaaa aika samiksia samsungi gio löytyy myös memolta C: hohoo !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, on ihan hyvä puhelin!(:

   Poista