lauantai 5. maaliskuuta 2011

Pitkä tauko, paljon asiaa.

Noniin. Tänään oli mukava auringonpaiste, wihii (----8
Värjäsin omat hiukset pari päivää sitten, blondia jatkoin, mutta voishan sitä muutaman viikon päästä värjätä jotain kivaa huomioväriä etuhiuksiin, vois olla kivan näköstä! :)
Esimerkiksi:
www.google.fi/images

Nojoo, tässä on Avril Lavigne, jonka musaa en kuuntele IKINÄ koska vihaan sitä.
Mut tukka on kieltämättä ihan kiva ;)
www.google.fi/images
Pinkki raita vois olla aika jees hei!...

Se mua vaan mietityttää, et mikä väri noista kestäis pisimpään hyvänä? Ku ajattelin ostaa backstreetistä joku päivä tommosen purkin tms ja värjätä varmaan johonkin etuhiuksiin vaan. En mä aatellu puolta päätä sentään laittaa ja värjätä, ku jo se ei onnistuiskaan. 
Värjäsin mu kaverille punaset hiukset, niistä tuli hienot! (vaikka itse tässä kirjoittelenkin)

------------------

Niin oltiin sitten torstaina (3.3.2011) semmosessa Chill House-tapahtumassa kavereiden kanssa Tampereella! Se oli Tampere-talolla ja siel oli heti porteilla kunnon puhallutukset ja laukkujen tarkistukset. Ihan hyvä, päihteetönhän sen piti ollakki. Ja sit vietiin laukut narikkaan ja olihan siellä hetken semmonen vaikee olo. Ku ei oikein osannu olla, ku on käyny pari kolme kertaa vaan Tampere-talossa. No, hyvinhän sinne sitten sulauduttiin joukkoon!
Henkilökunta oli tosi kivaa, heti ku mentiin sisälle Sorsapuisto-saliin, kolme poikaa tuli meidän luokse (jotain henkilökuntaa) ja sano jotain, että onko meillä hetki aikaa ja sitten meidän piti kirjottaa johonkin lappuun tykätäänkö me facebookista. Hehehe, sit ne sano et ne vois TANSSIA MEILLE NAPATANSSIA jos me halutaan, tai haleja ja kuvia voidaan pyytää niiltä. Mut alukshan me oltiin niin ujoja ja hiljasia ja sillee, et kirjotettii vaa kiltisti lappuun ja lähettiin. Vitsiku oisin sittenki halunnu nähä sitä napatanssia! 
Oivoi, se jäi nyt sitten kokematta ja näkemättä. Nyyhq.

Samana iltana oli kaks jotain bändiä, oli joku Jinou ja joku saksalainen torvibändi siinä soittamassa, plus tanssiesityksiä oli HipHopHauselta ja jostain (en muista sen nimee).
Ne oli ihan menevää katteltavaa. 8D

Venattiin siinä lavan edustalla kolme tuntia, et nähtäis Kymppilinja, kun musiikin piti kuulemma alkaa klo 19.00. No, Kymppilinja esiintyi vasta 22.00, MUTTA se oli odottamisen arvoista! Oli ihan mahtava keikka, ihanat pojat siellä (vaikka yks niistä ei päässy, mut tuuraaja oli aika namu vinkvink) ;D
Mä rakastuin siihen bändiin! 
Meille tuli vielä 22.45 hirvee kiire bussille, ku sen piti lähtee Keskustorilta 22.05, juostiin ihan hiessä ja väsymyksestä sekaisin halki Tamperetta ja mun kaverin korviskin tippu siinä matkalla, mut juostiin silti! 
Sit bussissa alko suoraansanottuna vituttaa, kun yhet toiset kaverit sano (ketkä pääsi autolla kotiin onnellisesti) että KYMPPILINJA JAKO NIMMAREITA KEIKAN JÄLKEE. 
Joo, vitutti.

Toi on se korvis mikä tippu matkalla, kaveri kävi noukkimassa sen takasi :D

Mut ostin I♥HAUKI -t-paidan muistoksi mun ensimmäisestä live-keikasta
(lukuunottamatta sitä Juha Tapion Uusi Alkutapahtumassa, pakollista läsnäoloa vaativaa 'keikalla' oloa)
 Oi ku oli ikimuistoinen ilta!!

Tässä vielä pari kuvaa Kymppilinjasta ja musta ;)Tässä kuvassa on vielä torvibändi taustalla, se oli yhtä paskaa mun mielestä, mut mikäs siinä, parempaa odotellessa oli kiva ottaa kuvia. ;)

 Rakastan teitä ♥

ps; Anteeksi tähän loppuun, mun piti öö ainakin yli viikko sitten tehdä uusi postaus, mut en vaan kyennyt, en tiiä miks. Olen pahoillani. Mutta nyt tein extrapitkän, toivottavasti se riittää. (;


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti