maanantai 28. toukokuuta 2012

take me down to the paradise cityJuu olin viikonloppuna välillä vähä haikeemmissa tunnelmissa, kävin lemmikkieläinten hautausmaalla samalla, ku isi korjas mun skootterin. Tuli viikonloppun tehtyä paljon muutaki, kuten ajeltua pitkin Kangasalan keskustaa Pauliinan kanssa, mutta tää reissu nyt jäi päällimmäisenä mieleen. Oli ihanaa nähdä, miten oikeesti jotkut omistajat välittää niiden lemmikeistä. Hautoihin oli panostettu kunnolla ja kukkiakin näki monella haudalla!
Onko kukaan muu käynyt eläinten hautausmaalla?
Nyt on taas vähän kylmempää mitä viimeviikolla, mutta toivotaan, että alkaisi taas lämpenemään. Lauantainakin olisi tarkoitus mennä vähän juhlimaan kaupunkiin, saa nähä onnistuuko, jos sataa.
Enää neljä päivää koulua, plus kevätjuhla lauantaina. Huomenna ysien tuuppajaiset ja päättöjuhlaharjoitukset. Sit on vielä pari päivää ja the end of the story! Can't wait että saan sen todistuksen kouraan, eikä tarvii enää ikinä astua sen koulun porteista sisään!
Mutta näihin kuviin ja näihin tunnelmiin! 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi4.6.12

  mä oon kans käyny eläinten hautausmaalla ja tuntu kyllä aika surkeelta, kun siellä oli yhen koiran hauta, jossa oli vaan laitettu mullat päälle ja unohettu siihen... :'( meidän mummun kissa on haudattu eläinten hautausmaalle, joten siellä tulee monesti käytyä, koska kissa oli minulle todella rakas♥ :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mitään edesmennyttä lemmikkiä ei oo haudattu, mut on se hieno ku jotkut jaksaa ja välittää oikeesti niistä lemmikeistänsä:)

   Poista