maanantai 25. kesäkuuta 2012

there'll be no sunset

Moi! Huomenna lähen isukille kangasalle, mut sitä ennen tarkotus ois mennä Elinan kanssa shoppailemaan. JA Radiokirppikselle!:) Ihanaa päästä kaupunkiin, viikon päästä alkaa työt, joten ei kerkee sit enää muutaku viikonloppusin! Haluisin ostaa uuden kameran, katotaa jos löydän sen mitä oon ettiskelly, Canonia ois tarkotus.:) No sen näkee sitte. Ja uudet farkut pitäis vielä ostaa lisää ja parit korvavenytki, toisessa korvassa on 3mm ja toisessa 2mm, haluisin ostaa jo 4mm valmiiksi toista korvaa varten. En isoksi aio venyttää, kunhan pienet söpöt timantti/kuviotunnelit/plugit tai jotain, senkin näkee sitten. Lisäksi ois tarkotuksena tilata MicMacilta ruskea Sandy bag, ellei Sokokselta löydy sitä väriä! Huomenna myös mennään johonkin syömään, siipiä tekis mieli, mut miksei kiinalaistakin:D En tiedä, mutta huomenna se selviää! Shoppailun jälkeen siis isille ja sinne sit päiväks tai pariks heiluileen skootterin kera. Saa nähä ajanko yhtään, sadetta on luvattu koko ylihuomiseks! Muttajoo, tänään oli semijees päivä, oon vaan mököttäny omassa huoneessa ja popittanu. Mut huomenna on kiva päivä, tai jos ei oo niin me tehdään siitä kiva!:)


Joo, no se jää nähtäväks mitä huomenna tulee kaupasta mukaan, vai tuleeko mitään?:) Mutta mä meen nukkumaan, aamulla on 'aikanen' herätys!

Kokemuksia tosta kamerasta? Hintaahan on vaan se 80e, mutta onko hyvä vai huono ostos? Parempaanhan mulla ei oikeastaan ole varaa. 

6 kommenttia:

  1. Oih nätti laukku!

    http://nenniliininkuplassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, tommone ois tosiaa kiikarissa!:)

      Poista
  2. voi vitsit, miten kiva laukku!

    http://briselames.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jepjep, pitäs pistää tilaukseen!

      Poista
  3. Kiva blogi sulla! Käy ihmeessä katsomassa myös minun ja liity lukijaksi (:
    ♥ www.hennanblogii.blogspot.fi ♥

    VastaaPoista