sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

edes mä en saa pilattuu tätä

Noni, se ois huomenna sit taas työpäivä ja kuudelta herätys.. Iha justii pitäs mennä nukkumaa, mut tulin vielä kertomaan mun mahtiviikonlopusta!:D Oli kiva perjantai ku oltii kaveriporukalla viettämässä iltaa yhen kaverin autotallissa ja pelattii sielä sitte ja ravattii metikössä ja kaikkee.:) Sit tultii yöllä Elinalle ja olin sielä sit koko viikonlopun. Ollaan syöty ihan pirun hyvää ruokaa, kiitos meidän "yksityiskokin" ja ollaan itekki vähä osallistuttu kotihommiin. Katottiin Batman 2, joka oli hitsin pelottava ja syötiin popcornia ja karkkia niin paljon ku napa vetää! Oli tosi hauskat kaks iltaa, mut nyt oonki sit kotona, siivosin keittiön, soittelin harmonikkaa ja paistelin cocktailpiirakoita huomiseks evääks töihi. Kuvia ei tullu otettua paljoo, mut tässä ny vähä tämmöstä pientä ja paskasta saldoo.:) Tästä se viikko lähtee taas käyntiin! Lähen kuivailemaan mun tukkaa suihkunjäljiltä ja sammuttelemaan konetta. Heippa!:)
4 kommenttia:

 1. Anonyymi16.7.12

  Luin koko blogisi n. 1h 15min ellei jossain ollu sala topicia.Kommentoin mielipiteeni, kun niin pyysit. Blogisi on todella kivan tuntuinen. Pidin kuvistasi paljon. Ne on kauniita, joka ikinen. En tajua tuota Fannis Problems-nimikettä. Koko blogisi oli iloinen paria kohtaa lukuunottamatta. Mut en keksi muuta sanomista. T: Niko (Brandon) Ps. En nauranu,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti niko!:) Problems-nimi tuli vaa lonkalta, ei sillä mitää erikoista tarkotusta oo, ku en keksiny muutakaa ja edelliset nimet blogille oli aikas surkeita, ni halusin muutosta. Ja problems voi osittain myös tulla siitä et oli sillo varmaa ollu joku raivari:D emmätiiä, mut kiitos ku et nauranu ja kommentoit rakentavasti:D!

   Poista
 2. Oi että toi tortillakakku oli hyvää! :3 Kiitos meidän yksityiskokille :----) Oli huiQ viikonloppu!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no oli! oisin voinu kyl oikeesti tänäänki tulla teille syömää.. mut joo oli iha huisi viikonloppu.

   Poista