keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

nyt on hupi halpaa

Joo, taas on kirjottelu unohtunut.
Olen kesällä ollut riparilla, jossa oli ihan uskomattoman hauskaa! Porukka oli tiivis ja iloinen, ja tekemistä riitti! Isoset keksi maailman parhaita leikkejä ja ohjelmaa, paitsi sketsit oli tosi kuivia. Se ei tunnelmaa pilannut siltikään, vaan päästiin vielä pajoihin tekemään kukin sitä, mitä haluaa ja missä on hyvä. Eli taiderippileirillä oltiin bändipajassa, ilmasussa, kuviksessa tai laulussa! Ruoka oli hyvää, pelkäsin jo etten mahtuis rippimekkoon, mutta hyvinhän se meni päälle!
Pilasin tosin mun hiukset, niistä tuli melkein mustat! Sävy 4.3, ja liian tumma. Seuraava värjäys tossa muutaman viikon päästä tarkoittaa sitä, että blondi palaa! Jes, iloitkaamme! 8--D

Konfirmaation jälkeen pidettiin yhteyttä, kävin jo nuorisotalollakin illanistujaisissa!

Rippilahjaksi sain:
- 2 ristiä, vanhan hopeisen ja uuden kultaisen
- hopealusikoita, oma nimi kaiverrettuna niihin
- nilkkakorun, hopeeta
- korvikset, hopeeta
- 40e rahaa
- lakanasetin
- muumi-syvän lautasen ja -mukin! ne on ihanat! sitä kuvaa missä pikkumyy puhaltaa saippuakuplia!:p
-50e lahjakortti kultasepänliikkeeseen

Sen jälkeen kuitenkin piti lähteä Helsinkiin täteilemään! Siis tädille menin muutamaksi päiväksi! En Hesassa turhan usein käy, joten tapasin siellä mun rakkaan serkun, joka on töissä h&m:llä. Käytiin sitten siellä ja shoppailtiin aletuotteita. Hassua, mun serkku saa aletuotteistakin jopa -25%! Mun ostokset makso siis 10e. Tosi halpaa, koska ostin kaksi toppia ja pitkähihasen. Topit oli tumman- ja vaaleensiniset, molemmat vain 2e! Pitkähihanen oli keltainen, lyhytvyötäröinen, alessa kympillä. Työntekijäalella sain pois 4e, ja nyt olen tyytyväinen!(::


[Tässä välissä tuli mieleen, että haluaisin h&m:ltä parilla eurolla semmoiset hiuspinnit, missä olisi nätit kukkaset, kun kaikilla on semmosia ja ne on nätit! Pitää kattella, jospa löytyis vielä...]

Reissattiin Hesasta tänne mökille, Savonlinnaan. Ajelu kesti Juhannusruuhkassa melko kauan, mutta kyllä se sitten siitä, kun päästiin perille, syötiin ja saatiin unta kalloon! Savonlinnassa ollaan eilen ja toissapäivänä käyty shoppailemassa, sen mitä siellä nyt voi, ja kauppakassiin on eksynyt punainen Mikki Hiiri-huppari, kympillä Tokmannilta! & ostin myös kuulokkeet, Maxell, vitosella sain Tokmannilta myös. No music, no life.

Tänään oli hellettä ja otin aurinkoa + virvelöin. Onnistuin heittämään puolet virvelistä järveen ja sotkemaan siiman! Hyvä minä! Kunnon kalastajatyttö!

Viimesenä haluan vuodattaa perään, että pelkään että lihon täällä mökillä, kun mummo laittaa aina rasvaa, kermaa ja suolaa kilon, että 'maistuu ruoka jollekin'. Se on hirveä määrä, eikä sitä voi karttaa, kun mummo on ainut kuka tässä huushollissa ruokaa laittaa! Toivottavasti saisin pidettyä saman painon, sitä olisi helppo siitä sitten lähteä laskemaan.. pitää siis vähän laihduttaa.

Nyt on niin väsynyt olo, että ei voi mitään muuta sanoa, kuin että hyvää yötä vaan sinnekkin!;p♥

Kuvia laittelen myöhemmin paremmalla nettiyhteydellä!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti