lauantai 23. kesäkuuta 2012

imagine

Hei! En oo hetkeen taas kirjotellu, on ollu vähä kiireitä nyt taas. Kun tulin Helsingistä, alko heti tiistaina rippileiri, jonne piti mennä sit isosteleen. Ja tulin riparilta torstaina takas, mut sit perjantaina meninki jo viettään kaverin 20v-yllärisynttäreitä/juhannusbileitä, jotka ny meni sit vähän niin ja näin mun osalta, toivottavasti muilla oli hauskaa. Tänään on siis ensimmäinen rauhallinen päivä. Huomenna on mun pikkusten konfirmaatio ja rippiralli. Sit meen isukille Kangasalle chillaileen pariks päiväks. Tulee kivaa! Pääsee taas ajeleen skootterilla.
Teen ny tämmösen kuvakoosteen vähä siitä mitä oon tehny ja shoppaillu sieltä Helsingistä ja mitäny muutenki oon kerinny kuvaileen, en oo kyl paljo ottanu kuvia, koska en haluu olla aina kameran kans huitomassa, haluun myös elää ne hetket! Jos mä vaan kuvaan, ni en välttämättä pysty elämään niissä hetkissä täysillä. If you know what I mean.:)















Lompakko kiitti tostaki shoppausreissusta! Jos haluatte tietää jonkun ostoksen kaupan tai hinnan, niin kysykää kommenttiboksiin, en jaksanu laittaa hintoja, ku ei kaikkia kiinnosta.:) Mä jatkan täälläpäin ruutua syöden mutakakkua ja valmistautuen siihen konfikseen:) Heippahei!



4 kommenttia:

  1. ihanat kengät ja kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi30.6.12

    hei hienoja kuvia! :) vois alkaa seuraan tätä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti paljo! ala vaan jos siltä tuntuu:-)

      Poista